ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Είναι αποφασισμένοι. Κι εμείς το ίδιο!

image
Χτες φάνηκε ξεκάθαρα για μια ακόμα φορά. Στο διάγγελμα του πρωθυπουργού. Στις συνεδριάσεις των κοινοβουλευτικών ομάδων ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Στη συνέντευξη της Ντόρας. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ.
Ο κος τραπεζίτης, με το ψυχρό του ύφος μας είπε ότι είμαστε σε απόσταση αναπνοής από “στο σημείο μηδέν”. Ότι η ζωή μας θα είναι πολύ χειρότερη αν δε δεχτούμε το νέο μνημόνιο. Ότι δε θα μπορέσουν αν πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Ότι θα καταρρεύσουν σχολεία και νοσοκομεία, επειδή έχουμε ακόμα πρωτογενές έλλειμμα 4 δις ευρώ. Και ότι, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, “ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ” η οικονομία μας να επανέλθει σε θετικούς ρυθμούς.
“Πιθανότατα”… Όπως σίγουρα θα επιστρέφαμε στις αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 201, με το πρώτο μνημόνιο1. Ή το πρώτο του 2012…  “Με τη μείωση του χρέους που εξασφαλίζεται θα απελευθερωθούν πολύτιμοι πόροι”, είπε ο Τραπεζίτης πρωθυπουργός (βάζω πρώτα τον κύριο τίτλο του).
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ....
ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΡΟΙ! ΟΤΙ ΤΑ 4 ΔΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΤΡΩΜΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ!!!
ΚΑΙ, σε κάθε περίπτωση, ακόμα και σε αυτή που ολόκληρη η Ευρώπη επιλέξει να αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της, διακινδυνεύοντας την κατάρρευση της ίδιας της Ευρωζώνης - αφού με μαθηματική ακρίβεια θα ακολουθήσουν Πορτογαλία, Ιρλανδία και Ισπανία – προτιμώ τον ξαφνικό θάνατο από τον αργό!
Όσο για τους πολιτικούς αρχηγούς, που μετά από τον εκβιασμό των πολιτών, προχωράνε πλέον και στον εκβιασμό των βουλευτών τους, απειλώντας τους με αποκλεισμό από τις επόμενες εκλογές, αυτό κι αν είναι τζούφια απειλή! Νομίζει ο Σαμαράς ότι, μετά την υπερψήφιση του νέου μνημονίου, ότι θα πάρει το 30% που του έδιναν μέχρι πριν πάρει την απόφαση αυτή οι δημοσκοπήσεις; Ούτε γι’ αστείο!! Θα κατρακυλήσει και η ΝΔ στα επίπεδα του 10%, και θα κάνει παρέα με το ΠΑΣΟΚ! Αλλά, παρόλα αυτά, είναι κι αυτοί αποφασισμένοι να εξυπηρετήσουν το τραπεζικό σύστημα! Άλλωστε, τόσα χρόνια αυτό έκαναν, τώρα θα αλλάξουν ρότα;
Ας μην έχουμε αυταπάτες. Μέχρι στιγμής, τα 2 μεγάλα κόμματα και η τρίτη της λέσχης, η Ντόρα, παρά τις παραιτήσεις και τις αποστασίες συγκεντρώνουν τον απαραίτητο για την ψήφιση του μνημονίου αριθμό “δοσίλογων”. Είναι όλοι τους αποφασισμένοι να παραδώσουν τη χώρα.
ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!
ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΗΔΕΜΟΝΙΕΣ. ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
plateia3
Και όποιος βουλευτής τολμήσει να πάει κόντρα στη λαϊκή εντολή, όποιος τολμήσει να υποκύψει στους εκβιασμούς είτε των Γαλλογερμανών, είτε του αρχηγού του, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου