ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Με κεριά διαμαρτυρήθηκαν οι πολίτες έξω από το κλειστό Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Αρκετοί πολίτες συμμετείχαν στην καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Με κεριά στα χέρια, οι Ηρακλειώτες διαμαρτυρήθηκαν για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της μουσειολογικής μελέτης , και κατά συνέπεια, την καθυστέρηση λειτουργίας του. Το γεγονός αυτό κρατά τα πλούσια εκθέματά του μακριά από τα βλέμματα των χιλιάδων επισκεπτών, που έρχονται κάθε χρόνο από όλα τα μέρη του κόσμου, για να θαυμάσουν το Μινωικό πολιτισμό.

Εκτός από τους απλούς πολίτες, στην διαμαρτυρία συμμετείχαν οι φορείς: Δήμος Ηρακλείου, Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, Εργατικό κέντρο Ηρακλείου, Σύλλογος Ιδιοκτητών Διαμερισμάτων Ηρακλείου «Φιλοξενία», Ένωση Ξενοδόχων Επαρχίας Σητείας, Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, Σύλλογος Εργαζομένων Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, Ένωση Ξενοδόχων Λασιθίου, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, ΕΛΜΕ Ηρακλείου Κρήτης, Σύλλογος Μετόχων ΟΦΗ, ΠΑΕ ΟΦΗ, Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

Βέβαια, για ένα τέτοιο γεγονός, που έχει μεγάλη σημασία για την πόλη του Ηρακλείου, περίμενα να δω περισσότερο κόσμο. Μόνο αντιπροσωπεία απ’ όλους τους φορείς που υποστήριζαν αυτή την προσπάθεια να πήγαινε, η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη!!

Καλό είναι λοιπόν, αν θέλουμε να μας πάρει στα σοβαρά το Υπουργείο Πολιτισμού, στην επόμενη (γιατί θα υπάρξει σίγουρα επόμενη) διαμαρτυρία, η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη. Γιατί καλά τα λόγια, οι σελίδες στο facebook και τα δελτία τύπου, αλλά η συμμετοχή μετράει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου