Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Διακαναλική συνέντευξη θέλει ο Παπανδρέου τη Δευτέρα, αλλά του χαλάει τα σχέδια….ΤΟ ΝΗΣΙ!!!

Όταν ο Πρωθυπουργός αποφάσιζε να δώσει τη Δευτέρα το βράδυ διακαναλική συνέντευξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές , δεν είχε στο νου του ένα πολύ σημαντικό παράγοντα: ΤΟ ΝΗΣΙ !!!

H πολύ μεγάλη τηλεθέαση που έχει η συγκεκριμένη σειρά του Mega, και τα έσοδα που φέρνει στο κανάλι με τις διαφημίσεις, προβληματίζει σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τους υπεύθυνους του καναλιού, που δε δέχονται να μεταδοθεί η συνέντευξη του πρωθυπουργού τη Δευτέρα μετά τις 9 το βράδυ. Η σκέψη για την ίδια μέρα αλλά νωρίτερα, σκοντάφτει στο δελτίο ειδήσεων. Μια άλλη σκέψη που υπάρχει για την Τρίτη το βράδυ, δεν τη δέχεται ο Alpha αυτή τη φορά, για τους ίδιους λόγους με το Mega, αφού για τότε είναι προγραμματισμένη η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου!!!

Μέχρι αύριο το βράδυ πάντως αναμένεται να κανονιστεί τόσο η μέρα και η ώρα, όσο και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες, για να διαφημιστεί και ανάλογα η συνέντευξη…

image image image

Τώρα, αν ρωτήσεις και τους πολίτες, για το τι προτιμούν να δουν τη Δευτέρα και την Τρίτη το βράδυ τον Παπανδρέου ή “το Νησί” και το “Αλ Τσαντίρι News” , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου