Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Τα κριτήρια για το επίδομα στους συνταξιούχους

Τα κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος στους συνταξιούχους, που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Αν μπορείτε να διαβάσετε αυτή την ανάρτηση, που σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώνεται για τηλέφωνο και internet, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΑΣΤΑΙ!!!

συνταξιούχοι

Το ποσό της ενίσχυσης συναρτάται προς το ατομικό και οικογενειακό ετήσιο εισόδημα, ισχύει μόνο για όσους είναι άνω των 60 ετών και έχει καταμεριστεί σε τρεις κλίμακες (το ηλικιακό όριο δεν ισχύει για τις συντάξεις αναπηρίας).

Συγκεκριμένα, το βοήθημα διαμορφώνεται:

Για συνταξιούχο με ατομικό ετήσιο εισόδημα μέχρι 7.000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, το ποσό ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Για συνταξιούχο με ατομικό ετήσιο εισόδημα από 7.000 μέχρι 8.500 ευρώ και οικογενειακό μέχρι 14.500 ευρώ, το ποσό ανέρχεται στα 200 ευρώ.

Για συνταξιούχο με ατομικό εισόδημα από 8.500 μέχρι 10.500 ευρώκαι οικογενειακό μέχρι 16.500 ευρώ, το ποσό ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση με αυτή την κίνηση δεν καταλαβαίνω ειλικρινά… Αφού ΕΚΟΨΕ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 100 – 300 ΕΥΡΩ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ… Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση το επίδοµα αυτό θα δοθεί ως ξεχωριστό ποσό στο διάστηµα από 22 έως και 31 Δεκεµβρίου και δεν θα είναι ενσωµατωµένο στη σύνταξη.

Ετοιμαστείτε να γεμίσετε τα πορτοφόλια σας λοιπόν παππούδες και γιαγιάδες!!! Αλλά καλού-κακού κρατήστε και μια πισινή, γιατί μετά την ψήφο, δεν ξέρεις τι γίνεται… Είναι και το έλλειμμα του 2009 στη μέση, και τα βλέπω λίγο δύσκολα τα πράγματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου