ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας περιφρονεί τους νόμους, και βρίσκει εργασία σε ανέργους!!!

image Το ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το έχει καβαλήσει το καλάμι, είναι νομίζω αδιαμφισβήτητο. Το να δηλώνει απροκάλυπτα όμως στην τηλεόραση ότι δεν εφαρμόζει νόμους του Ελληνικού κράτους, που μάλιστα υπάρχουν για να προστατέψουν τους καταναλωτές από κάτι επιτήδειους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον κλέβουν, είναι πολύ πιο σοβαρό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με επιστολή του υπόσχεται ότι αν εκλεγεί, θα συνεχίσει να βρίσκει εργασία στους πολίτες!!!
Για το θέμα της τήρησης των νόμων, και ειδικότερα ...
των προστίμων που επιβάλει η νομοθεσία σε εταιρίες που ο κος Ψωμιάδης αυθαίρετα μείωνε, και έχει μάλιστα και πρωτόδικα καταδικαστεί γι’ αυτό, μίλησε χθες το βράδυ, σε εκπομπή του δημοσιογράφου Χ. Γιασκουλίδη, στον τηλεοπτικό σταθμό “ΒΕΡΓΙΝΑ TV”. Δείτε το σκεπτικό του ανθρώπου που ζητάει την ψήφο των πολιτών:

Δημοσιογράφος: Επειδή αναφέρεστε στη δικαιοσύνη και τη λογοδοσία που έχετε απέναντί της, υπάρχει μια καταδικαστική πρωτόδικα απόφαση, που εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό…
Π. Ψωμιάδης: Να εξηγήσετε γιατί όμως.
Δημοσιογράφος: αυτό που έχω εγώ εδώ και φυσικά εδώ είστε για να το εξηγήσετε, είναι 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή πρωτοδίκως, για μειώσεις αυτών των περιβόητων προστίμων σε κάποιους βενζινοπώλες, που κάποιοι τους χαρακτήρισαν ακόμη και λαθρέμπορους.
Π. Ψωμιάδης: Μπράβο. 1ον, η νόθευση της ποσότητας του πετρελαίου ήταν παρα πολύ μικρή. 2ον Το πρόστιμο τέθηκε από τον προηγούμενο καλό νομάρχη τον Κώστα τον Παπαδόπουλο. 3ον, όταν εμένα μου ήρθε να βάλω το πρόστιμο, η επιχείρηση είχε κλίσει, αφού όμως του είχα επιβάλει άλλο πρόστιμο, μετά από αυτό. Ένα τριαντάρη πρόστιμο του είχα επιβάλει, ήταν στην εντατική και σήμερα ο άνθρωπος έχει πεθάνει. Και εγώ κινδυνεύω να χάσω την θέση μου. Πρόσεξέ με. Εγώ δηλώνω εδώ στη tv ΒΕΡΓΙΝΑ, πρόστιμα 200 και 100.000 Ευρώ, εγώ δεν βάζω. Πρόστιμα που βάλανε άλλοι εγώ δεν τα επισημοποιώ.
Δημοσιογράφος: Αν όμως ο νόμος το επιβάλει;
Π. Ψωμιάδης: Σέ παρακαλώ. (χτυπάει το χέρι στο τραπέζι) Δεν με ενδιαφέρει. Δεν θα καταστρέψω εγώ τον πολίτη. Προτιμώ εγώ να τιμωρηθώ. Ποιος μπορεί να πληρώσει 100 και 200.000; Μπορεί σήμερα ένας, να πληρώσει, να τον καταστρέψουμε; με νόμους;
Δημοσιογράφος: Άμα όμως νοθεύει την βενζίνη, ας τα πληρώσει.
Π. Ψωμιάδης: Σου είπα, δεν κατάλαβες κάτι. Ότι ήταν πολύ μικρή η ποσότητα. Το πρόστιμο των 80.000 ήταν μεγάλο και στο κάτω - κάτω, ένας άνθρωπος που χαροπαλεύει από πού θα τα πάρεις; αντιθέτως του βάλαμε 5.000 και τα πήραμε τα λεφτά. Το κράτος όχι εμείς. Και να σου πω κάτι; εγώ συνεχίζω και μειώνω τα πρόστιμα. Για να τα πάρει η πολιτεία. Γιατί τα 80, τα 100, τα 200, δεν θα τα πάρει ποτέ. Τους καταστρέφεις και πετάς στην ανεργία όλη την οικογένεια και τους υπαλλήλους.
Δημοσιογράφος: Είδος περαίωσης στα πρόστιμα δηλαδή.
Π. Ψωμιάδης: Μα η ίδια η πολιτεία μειώνει τα πρόστιμα και εσύ μου λες γιατί τα μείωσα;
Μάλλον έχει ξεχάσει ο κος Ψωμιάδης ότι έχει εκλεγεί για να υπηρετεί το λαό της Θεσσαλονίκης , και όχι τους βενζινοπώλες της!! Και αν ο νόμος είναι άδικος, δε σημαίνει ότι μπορεί να τον τροποποιεί ο κάθε Ψωμιάδης!!
Τώρα, όσον αφορά την επιστολή με την οποία ο κος Ψωμιάδης διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα συνεχίσει να κάνει προσπάθειες για να τους βρίσκει εργασία, αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ανθυποψήφιό του κο Τρεμόπουλο, και έχει ως εξής:
“Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Η χώρα μας περνά κι όλοι εμείς οι πολίτες βιώνουμε την πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών. Ο τομέας της εργασίας είναι ο πρώτος που πλήττεται από τα νέα οικονομικά μέτρα.
Παρά τις δυσκολίες, κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, όπως είναι και η εξεύρεση εργασίας. Κάποιους καταφέραμε να βοηθήσουμε, κάποιους άλλους δυστυχώς όχι.
θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να προσφέρουμε τη βοήθεια που θέλουμε, για κάτι όπως η εργασία που δικαιούται κάθε πολίτης και είναι υποχρέωση του κράτους να την παρέχει.”
Ούτε γραφείο εύρεσης εργασίας δεν στέλνει τέτοιες επιστολές!!!  Και είναι το λιγότερο ανέντιμο να προσπαθείς να υφαρπάξεις την ψήφο των πολιτών, εκμεταλλευόμενος την οικονομική κρίση και την αυξανόμενη ανεργία.
Ο κος Ψωμιάδης είναι μακράν μπροστά από τους άλλους υποψήφιους… Αλλά δυστυχώς όχι με την καλή έννοια… Και η Νέα Δημοκρατία είναι εκτεθειμένη που συνεχίζει και τον στηρίζει, αφού τόσα χρόνια που πολιτεύεται έχει δείξει το ποιον του. Αλλά πιο εκτεθειμένος είναι ο κατά τ’ άλλα συμπαθέστατος κόσμος της Θεσσαλονίκης (την οποία ΛΑΤΡΕΥΩ), που τον εκλέγει τόσα χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου