ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση αντίθεσης πληρωμής αντισυνταγματικής φορολογίας

Επειδή πολύς κόσμος αδυνατεί να πληρώσει την ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα εισοδήματα και το τέλος επιτηδεύματος (ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3986 άρθρα 29-31), και επειδή η δήλωση ρητής επιφύλαξης που κυκλοφορεί σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσεις το φόρο, και επιφυλάσσεσαι απλά διεκδικήσεις την επιστροφή του, σας παραθέτω μια ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ  στην πληρωμή αυτή, που συνέταξαν εφοριακοί, δικηγόροι και συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Η επιλογή είναι δική σας… Σε κάθε περίπτωση πάντως, το θέμα της άρνησης πληρωμών πρέπει να εξεταστεί πολύ σοβαρά από έγκριτους νομικούς, ώστε να βρεθούν σοβαρά νομικά “πατήματα” και να στοιχειοθετηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η αντισυνταγματικότητα των φόρων αυτών. Πιθανότατα δε να πρέπει να γίνει προσφυγή στη δικαιοσύνη από επίσημους φορείς, με την υποστήριξη νομικών.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

Η δήλωση είναι από το www.eforiakoi.org

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία νομική βάση στο συγκεκριμένο έγγραφο (κατόπιν συζήτησης με δικηγόρο)και το μόνο που κάνει είναι να εκτονώνει τον εκνευρισμό (Άλλη μία παγίδα). Βεβαίως και μπορεί οποιοσδήποτε να προσφύγει στη δικαιοσύνη (κάνοντας προσφυγή) αλλά πώς να το κάνει κάποιος όταν το κόστος ξεκινά απο 700 ευρώ?
    ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή