ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ξένοι κάνουν τσάμπα διακοπές στην Ελλάδα, κι εμείς δεν μπορούμε να πάμε ούτε 2 μέρες!!

thomas cook Κατά καιρούς ακούω και διαβάζω σε εφημερίδες και σελίδες στο διαδίκτυο ότι οι ξένοι έρχονται στην Ελλάδα κλείνοντας πακέτα μίας εβδομάδας all inclusive, συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών εισιτηρίων, σε εξευτελιστικές τιμές, π.χ. 300 ευρώ για την υψηλής ζήτησης περίοδο, και 200 για τις υπόλοιπες.  Τις ίδιες περιόδους, ένας Έλληνας για να κάνει διακοπές στο ίδιο μέρος, τα χρήματα αυτά δεν φτάνουν ούτε για 2 μέρες, αν συμπεριλάβεις και τη διατροφή.
Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “Πατρίς”, αναφέρει ότι οι προσφορές αυτές τη χρονική περίοδο που διανύουμε, είναι ακόμα φτηνότερες. Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Thomas Cook διαφημίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του, 7ήμερο ταξίδι στην Ελλάδα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και πρωινό) με 137 ευρώ!
Πρόκειται για πακέτα διακοπών, που κλείνονται την τελευταία στιγμή και αφορούν σε ξενοδοχεία 2 και 3 αστέρων στην Κρήτη, τη Ζάκυνθο, την Κω, τη Λέσβο, στην Κεφαλονιά, τη Ρόδο, και οι τιμές είναι κατά άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο. Βέβαια εγώ σήμερα ψάχνονται στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου οργανισμού, δε βρήκα τόσο φτηνές τιμές (βλέπε φωτογραφία). Αλλά και πάλι, οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές.
Και αναρωτιέμαι, με την κρίση να έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη χώρα μας, και τους ξενοδόχους συνεχώς να παραπονιούνται ότι τα ξενοδοχεία τους μένουν άδεια, γιατί δε γίνονται αντίστοιχες προσφορές στους Έλληνες;; Γιατί εμείς στα ελληνικά ξενοδοχεία πρέπει να πληρώνουμε 2πλάσιες και 3πλάσιες τιμές απ’ ότι οι ξένοι; Στο κάτω κάτω, εμείς θα αφήσουμε και περισσότερα χρήματα και εντός, αλλά και εκτός ξενοδοχείου, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να τη βγάλουμε με μια σαλάτα στα δύο όλη μέρα!!!
Οι αρμόδιοι για τον τουρισμό πρέπει να δουν πιο σοβαρά τα θέματα του εσωτερικού τουρισμού. Να δουλέψουν τα ξενοδοχεία, να πάει όμως και φτηνές διακοπές ο Έλληνας, που τόσο πολύ τις έχει ανάγκη, αφού ζει συνεχώς με το άγχος και την πίεση των περικοπών, της ανεργίας και της ακρίβειας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου