ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΑΡΗΣ ρίχνονται σήμερα στη μάχη των ομίλων του EUROPA LEAGUE

EUROPA Με τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής για την φάση των ομίλων, συνεχίζεται σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ. Στην διοργάνωση, υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρης θα επιδιώξουν να προκριθούν στην επόμενη φάση, με τους δύο «δικεφάλους» να διατηρούν αρκετές ελπίδες.

    Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 2ου ομίλου, ο Αρης υποδέχεται την κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα παραταχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς τον Σέρχιο Αγουέρο. Ωστόσο, ο Φορλάν και η παρέα του που πρόσφατα επικράτησαν της Ιντερ στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, δείχνουν να έχουν αποκτήσει ποδοσφαιρική ωριμότητα και εκτός από το θέαμα, έμαθαν να παίρνουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι το ξεκάθαρο φαβορί και ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ που δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, περιμένει από τους παίκτες του να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, προκειμένου ο Αρης να έχει βαθμολογικό όφελος από τον αγώνα. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Ρόζενμποργκ και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
    Παράλληλα και για τον 4ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μπριζ και είναι σε θέση να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Οι Βέλγοι είναι αρκετά αποδυναμωμένοι και σε καμμία περίπτωση δεν έχουν την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος. Εφόσον οι παίκτες του Νίκου Δερμιτζάκη, παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, μπορούν κάλλιστα να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και να μπουν στην διοργάνωση με θετικό πρόσημο. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Βιγιαρεάλ, δοκιμάζεται σε μία από τις πιό «καυτές» έδρες της Ευρώπης, καθώς φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
    Ακόμη, για τον 7ο όμιλο, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Χάιντουκ Σπλιτ που έρχεται στην Αθήνα, με στόχο να διατηρήσει το «μηδέν» και να εκμεταλλευθεί κάποια αντεπίθεση. Οι Κροάτες αρέσκονται στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και θα επιδιώξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Αν όμως η ΑΕΚ εκμεταλλευθεί την γραμμή κρούσης και πιέσει από την αρχή του αγώνα, είναι σε θέση να σκοράρει και να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της, βάζοντας τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Αντερλεχτ υποδέχεται την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.
    Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σάλτσμπουργκ-Μάντσεστερ Σίτι (1ος όμιλος), Σπάρτα Πράγας-Παλέρμο (6ος), Στουτγκάρδη-Γιουνγκ Μπόις (8ος), Αϊντχόφεν-Σαμπντόρια (9ος), Σεβίλη-Παρί Σεν Ζερμέν (10ος), Λίβερπουλ-Στεάουα Βουκουρεστίου (11ος) και Πόρτο-Ραπίντ Βιένης (12ος).
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου