ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός απόψε στις 9:45 για το Champion’s League


Σεβασμός ναι, φόβος όχι, είναι το σύνθημα στις τάξεις του Παναθηναϊκού για το αποψινό παιχνίδι-πρόκληση με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός αλλά αυτή η λαϊκή ρήση δεν ταιριάζει απόλυτα για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασσυλογικής διοργάνωσης. Στα χαρτιά οι "πράσινοι" δεν υπολογίζουν βαθμό ή βαθμούς από το αποψινό παιχνίδι, ωστόσο ο ευρωπαίος Παναθηναϊκός έχει δείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πως είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.
Εν προκειμένω, το πρώτο ζητούμενο για την ομάδα του Νιόπλια είναι μία καλή και πειστική εμφάνιση και γιατί όχι ένα θετικό αποτέλεσμα, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Και μην ξεχνάμε πως η Μπαρτσελόνα προέρχεται και από την ήττα-σοκ από τη Χέρκουλες για το ισπανικό πρωτάθλημα και ο Γκουαρντιόλα θα παρατάξει όλα τα αστέρια της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο του Κάμπ Νόου.
Η καλή κυκλοφορία της μπάλας και η συγκέντρωση και στα 90 λεπτά του αγώνα, είναι τα ζητούμενα για το "τριφύλλι" απέναντι στην παρέα του Μέσι. Τα λάθη δεν επιτρέπονται και ο Νιόπλιας θα παρατάξει την ομάδα με τρια αμυντικά χαφ στην προσπάθεια να περιορίσει την κατοχή και την πίεση της Μπαρτσελόνα.
Δύο αλλαγές αναμένονται στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα με τον Άρη, με την είσοδο των Καραγκούνη-Κατσουράνη στην 11αδα, ενώ το σύστημα θα αλλάξει σε 4-3-2-1 από 4-2-3-1. Το λεγόμενο "χριστουγεννιάτικο δέντρο" που θα το θυμάστε από την προηγούμενη παρουσία των "πρασίνων" στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 2008-2009 στις μεγάλες βραδιές σε Βρέμη και σε Μιλάνο.
Η 11αδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται πιθανότατα από τους: Τζόρβα, Μαρίνο, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Λέτο, Γκοβού και Σισέ.
Από την πλευρά του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο τους: Βαλδές, Ν. Άλβες, Αμπιντάλ, Πουγιόλ, Πικέ, Μπουσκέτς, Κεϊτά, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Βίγια.
Αυτή είναι η 11η επίσκεψη του Παναθηναϊκού στην Ισπανία και οι "πράσινοι" δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να φύγουν με το διπλό από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.
πηγή: http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου