ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δέκα ανήλικα αδελφάκια πνίγηκαν σε ποταμό της Βραζιλίας, κι ένα ακόμα αγνοείται…

image

Δέκα ανήλικα αδελφάκια έχασαν τη ζωή τους στην Βραζιλία, όταν η ψαρόβαρκα στην οποία επέβαιναν βυθίστηκε στον ποταμό Σάο Φρανσίσκο. Η οικογένεια, που είχε συνολικά 18 μέλη, κατευθυνόταν σύσσωμη στην επαρχία Μπαΐα της Βραζιλίας για να επισκεφθεί συγγενείς της όταν σημειώθηκε το δυστύχημα, στην περιοχή κοντά στο Πιλάο Αρκάντο. Έξι ενήλικοι και ένα παιδί κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι την ξηρά, ενώ τα 10 παιδάκια δυστυχώς πνίγηκαν, κι ένα ακόμα κοριτσάκι αγνοείται….

Η βάρκα είχε χωρητικότητα 6 ατόμων…

«Τέτοιες βάρκες τις χρησιμοποιούν μόνο οι ψαράδες. Δεν γίνεται να μεταφέρεις ολόκληρη οικογένεια. Οι πιθανότητες επιτυχίας του ταξιδιού ήταν μηδενικές», φέρεται να δήλωσε ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

Τα εννέα από τα παιδιά ήταν ηλικίας από 1 έως 11 ετών και το δέκατο ήταν 16. Την ώρα του δυστυχήματος στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι ενδέχεται να συνέβαλλαν στην ανατροπή της βάρκας, όμως εξ’ αρχής οι πιθανότητες δυστυχήματος ήταν πολύ μεγάλες, με την ευθύνη να βαραίνει τους δύο ψαράδες που οδηγούσαν τη βάρκα. Οι αρχές πιθανότατα θα τους κατηγορήσουν για αμέλεια, αλλά αυτό δε θα φέρει τις 11 ψυχούλες πίσω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου