ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν δίνουν... λογαριασμό για τη Siemens!!!

Αυτοί οι πολιτικοί βρε παιδί μου έχουν γίνει πολύ προβλέψιμοι πλέον… Μπορούμε να φανταστούμε όλες τους τις κινήσεις!!

Προ μηνών (18-6-2010)  είχα γράψει στο blog σχετικά με το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών πολιτικών που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της siemens.. Μάλιστα, μια εβδομάδα μετά (24-6-2010), είχα αναφερθεί και πάλι στο ίδιο θέμα , επισημαίνοντας ότι ανοίγουν λογαριασμοί, αλλά όχι πολιτικών προσώπων, αλλά των υπολοίπων εμπλεκομένων στο σκάνδαλο.

Σήμερα, με ρεπορτάζ του, ΤΟ ΒΗΜΑ έρχεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό. οι κύριοι Γ. Αλογοσκούφης , Γ. Βουλγαράκης , και Χρ. Μαρκογιαννάκης αρνούνται να δώσουν την στοιχεία για την αναλυτική κίνηση των τραπεζικών τους λογαριασμών στους ορκωτούς λογιστές που είναι επιφορτισμένοι με την έρευνα του «πόθεν έσχες» των πολιτικών και πλαισιώνουν την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου των οικονομικών κομμάτων και βουλευτών.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στο ΒΗΜΑ .

Εντύπωση όμως μου κάνει που στο άρθρο αυτό δε γίνεται λόγος καθόλου για τα πράσινα στελέχη που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Siemens, παρά μόνο για τους κους Νίκο Χριστοδουλάκη και Χρήστο Βερελή. Οι υπόλοιποι είναι οι κύριοι Γιάννος Παπαντωνίου, Άκης Τσοχατζόπουλος και Τάσος Μαντέλης, τους οποίους φαίνεται ότι δε γνωρίζει ο δημοσιογράφος ότι εμπλέκονται στο σκάνδαλο….

Κρατάτε και λίγο τα προσχήματα βρε παιδιά!!!! Σας διαβάζει και κόσμος (μέχρι πότε δεν ξέρω)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου