ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τέλος στην αδιαφάνεια αν εκλεγεί, υποσχέθηκε ο Αρναουτάκης…

image Τέλος στην αδιαφάνεια αλλά και γραφείο διασύνδεσης της Κρήτης στις Βρυξέλλες για τη διεκδίκηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων  υποσχέθηκε ο Σταύρος Αρναουτάκης, αν κερδίσει τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Κρήτης στις επερχόμενες εκλογές, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Φ. Παρασύρη, με θέμα τον Καλλικράτη.

Να σας πω την αλήθεια, επειδή πιθανότατα θα εκλεγεί, έστω και με όχι τόσο μεγάλο ποσοστό όσο θα εκλέγονταν την προ μνημονίου εποχή, νομίζω ότι όσον αφορά στο σκέλος της διεκδίκησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων θα τα καταφέρει. Σε αυτό θα παίξει θετικό ρόλο και η θητεία του στο ευρωκοινοβούλιο, αλλά και η εμπειρία του στο δήμο Αρχανών, όπου είχε πετύχει απίστευτα για το μέγεθος του δήμου ποσά ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων.

Τώρα, για το θέμα της αδιαφάνειας, είμαι πάρα μα πάρα πολύ επιφυλακτικός…. Το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΑΥΡΟ, και τα πλοκάμια του είναι απλωμένα παντού… Και δε νομίζω, όσο καλές προθέσεις και να έχεις, ότι θα σε αφήσει να χαλάσεις όσα με κόπο έχουν καταφέρει τα λαμόγια τόσα χρόνια… Άσε που πλέον έχω αρχίσει ν’ αμφιβάλλω και για τις δικές σου προθέσεις, αφού εντάσσεσαι όλο και περισσότερο στον κομματικό μηχανισμό… Και κάνεις και πολύ παρέα με τον Κουράκη τελευταία, ενώ παλιότερα δε μιλιόσασταν …

Τυχαίο;;;;

2 σχόλια: